Είμαστε στον Αέρα!

Νοιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και περήφανοι που ανακοινώνουμε την λειτουργία της νέας ιστοσελίδας του γραφείου μας, όχι μόνο γιατί κατορθώσαμε να πραγματοποιήσουμε το στόχο που είχαμε θέσει για μία, υψηλού επιπέδου, μορφή ηλεκτρονικής επικοινωνίας μαζί σας, αλλά και γιατί η παρούσα στήθηκε από την αρχή ως το τέλος από εμάς.

Η μεγάλη εξοικείωση και προχωρημένη γνώση στα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και η συμβολή της κοινότητας λογισμικού ανοιχτού κώδικα, βοήθησαν στην δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας.

Εξ αρχής επιθυμούσαμε να τιμήσουμε την παγκόσμια κοινότητα λογισμικού ανοιχτού κώδικα, για την τεράστια συμβολή της και να προσθέσουμε και εμείς ένα πολύ μικρό λιθαράκι στη διάδοση της γνώσης αυτής. Για το λόγο αυτό, εκτός από την παρακάτω ανάλυση των εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας, προσθέσαμε και την ενότητα “downloads” στην οποία θα μπορεί ο επισκέπτης να ενημερώνεται για διάφορα εργαλεία που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και μας βοηθούν να κερδίζουμε αρκετό χρόνο και μερικές φορές και περισσότερα χρήματα.

 

Φιλικά,

Γιώργος Ρουσόπουλος

Αφήστε μια απάντηση